Woensdag 7 februari verzorgde meidenkoor Gedeelde Smart Dordt een optreden tijdens de high tea van De Wielstaete in Hendrik Ido Ambacht.
De Wielstaete is de ontmoetingsplaats voor De Blije Borch. De Blije Borgh is opgericht in 1968. Als zorgorganisatie met een uitgebreid aanbod aan diensten op het gebied van Wonen, Zorg, Diensten en Ontspanning komen zij aan de wensen van de bewoners tegemoet.

Terwijl de bewoners genoten van een geweldig goed verzorgde HIGH TEA, heeft Gedeelde Smart Dordrecht een aantal Nederlandstalige liedjes , met een vleugje nostalgie ten gehore gebracht! De bewoners genoten zichtbaar van ons optreden en het was ook voor de meiden een genot om te zien! Weer een middag om op terug te kijken Gedeelde Smart, een super gezellige sfeer onder elkaar en zo fijn om de mensen te laten genieten van onze optredens, daar doen ze het tenslotte voor!

[metaslider id=”1484″]

High Tea optreden in de Wielstaete Hendrik Ido Ambacht.
Getagd op:    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *