Gedeeldesmartdordt voorzitter Jolande Roede
Nieuwe voorzitter Jolande Roede

De vakantieperiode zit er weer op en we zijn weer begonnen aan een nieuw seizoen met een nieuwe voorzitter, onze Jolande Roede , heel veel succes Jolande! Ook een nieuwe muziekman, Joop Melger die samen met Piet een geweldig koppel vormt! Ook deze kanjers wensen wij heel veel succes!

Geluidsman Joop

Inmiddels hebben we al weer een aantal optredens achter de rug:
Op 14 september jl waren we te gast bij Bejaardencentrum Vreedonk en op 26 september jl bij Jupiter in Hardinxveld Giessendam! Wat een geweldige ontvangst en enthousiast publiek! Voor herhaling vatbaar! Helaas ging het optreden bij Swinhove niet door op 29 september vanwege het Norovirus wat daar op dat moment heerste! Maar wat in het vat zit verzuurt niet dus wij gaan de bewoners van Swinhove binnenkort alsnog een leuke middag bezorgen!
De muziekcommissie heeft ook niet stil gezeten en heeft voor ons weer een vernieuwd repertoire samengesteld met ontzettend leuke nieuwe liedjes voor zowel de oudjes als het wat jongere publiek! Wij gaan als koor keihard repeteren met al die nieuwe liedjes en gaan er vanuit dat ook dit nieuwe seizoen weer super gezellig wordt en hopen op weer heel veel fans en leuke optredens!

Geluidsman Piet
Geluidsman Piet
Nieuwe Voorzitter voor Gedeelde Smart Dordt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *